Om os

Se billeder nederst

Hos Restaurant Mads Doss står en hyggelig atmosfære og god service, i højsædet. Du kan derfor altid forvente behjælpelig betjening. Vores nøgleværdier er lækkert mad, gode råvarer og faglig stolthed.

Vores populære selskabslokaler er til rådighed og du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på dit arrangement!

 

ligeledes har vi stor erfaring med at sende mad ud af huset, og vi kommer både i og omkring Viborg, Silkeborg og Ikast/Herning området

Vi har kunden i fokus

Hos Restaurant Mads Doss er vi bevidste om, at vores menu skal spænde bredt og henvende sig til enhver smag, hvorfor du og hele familien skal være hjertelig velkommen. Vi har kort sagt en vision om at være en restaurant med dig i fokus, hvor du har mulighed for at gå herfra med en tilfreds og fyldt mave, til en rimelig pris.

Vi tilbyder at lave maden til dine selskaber, hvad enten du vælger vores selskabslokale, eller ønsker diner transportable.

Kontakt os gerne for spørgsmål

For yderligere info, klik dig ind på fanen ’menuer’.

Derudover besvarer vi gerne spørgsmål – både på mail, eller telefon. Vores kontaktoplysninger er tilgængelige under fanen ’kontakt os’. Vi ser frem til at høre fra dig.

Du er velkommen til at sende en besked via vores kontaktformular, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud .

mads_doss