Om os

Hos Restaurant Mads Doss står en hyggelig atmosfære og god service i højsædet. Du kan derfor altid forvente behjælpelig betjening. Vores nøgleværdier er lækkert mad, gode råvarer og faglig stolthed.

Vores populære selskabslokaler er til rådighed, og du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på dit arrangement!

 

Ligeledes har vi stor erfaring med at sende mad ud af huset, og vi kommer både i og omkring Kjellerup, Viborg, Silkeborg og Ikast/Herning området. Bor du ikke i et af de nævnte områder, men ønsker maden til din næste fest fra Mads Doss. Så ring til Lone, og få en uforpligtende snak om dit ønske kan lade sig gøre.

 

Vi har kunden i fokus

Hos Restaurant Mads Doss er vi bevidste om, at vores menu skal spænde bredt og henvende sig til enhver smag, hvorfor du og hele familien skal være hjertelig velkommen. Vi har kort sagt en vision om at være en restaurant med dig i fokus, hvor du har mulighed for at gå herfra med en tilfreds og fyldt mave til en rimelig pris.

Vi tilbyder at lave maden til dine selskaber, hvad enten du vælger vores selskabslokale, eller ønsker diner transportable.

 

Kontakt os gerne for spørgsmål

Vi besvarer gerne spørgsmål – både på mail eller telefon. Du er velkommen til at sende en mail på info@madsdoss.dk eller ringe på 86 88 00 78, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud .

mads-doss