Sammensat

Suppe, steg og is?

Vi laver gerne en traditionel suppe, steg og is-menu til jer. Men hvis I selv har lyst til at sammensætte jeres egen menu, kan I nedenfor se, hvordan I f.eks. kan sammensætte en menu.

Der er mulighed for at tilkøbe forskellige salater til menuen, f.eks. waldorfsalat, broccolisalat.

Forretter:

  • 2 tarteletter med høns i asparges
  • Rejecocktail
  • Laksebellevue med rejer
  • Tunmousse
  • Klar suppe eller aspargessuppe

Hovedretter:

  • Flæskesteg med brunede/hvide kartofler, surt og sødt
  • Gl. dags oksesteg med grøntsager, perleløg, hvide kartofler, surt og sødt
  • Kalkun med paprikasauce, flere slags grøntsager, stegte kartofler
  • Kalvesteg med 2 slags grøntsager, kartoffel, surt og sødt.

Desserter:

  • Pærer belle helene
  • Islagkage
  • Fløderand med frugtsalat
  • Citronfromage

1 hovedret – 180,-
2 retter – 260,-
3 retter – 320,-

mads_doss_buffet

Har I ellers lyst til at se, hvilke menuer som vi tilbyder, kan I se forretter, hovedretter og desserter. Retterne kan også sagtens sammensættes på kryds og tværs, vær dog opmærksom på, at prisen er anderledes.