Sammensat
Suppe, steg og is?
Vi laver gerne en traditionel suppe, steg og is-menu til jer. Men hvis I selv har lyst til at sammensætte jeres egen menu, kan I nedenfor se, hvordan I f.eks. kan sammensætte en menu.
Der er mulighed for at tilkøbe forskellige salater til menuen, f.eks. waldorfsalat, broccolisalat.
Forretter:
- 2 tarteletter med høns i asparges
- Rejecocktail
- Laksebellevue med rejer
- Klar suppe eller aspargessuppe
Hovedretter:
- Flæskesteg med brunede/hvide kartofler, surt og sødt
- Gl. dags oksesteg med grøntsager, perleløg, hvide kartofler, surt og sødt
- Kalkun med paprikasauce, flere slags grøntsager, stegte kartofler
- Kalvesteg med 2 slags grøntsager, kartoffel, surt og sødt.
Desserter:
- Pærer belle helene
- Islagkage
- Fløderand med frugtsalat
- Citronfromage
1 hovedret – 220,-
2 retter – 310,-
3 retter – 389,-
Har I ellers lyst til at se, hvilke menuer som vi tilbyder, kan I se forretter, hovedretter og desserter. Retterne kan også sagtens sammensættes på kryds og tværs, vær dog opmærksom på, at prisen er anderledes.