Forretter

Fiske- og skaldyrstallerken
Med udvalg af:
– Torskeryg med grøn rasp
– Hvidløgsstegte kæmperejer på perlebyg
– Duo af laks med urtecreme
125,-
Ferskrøget laks
Med flødestuvet spinat og flutes
125,-
Variation af min bedste laks 
– Tatar på ristet rug og krydderurt
– Roulade af laks med nori tang og rygeost
– Souffle af laks toppet med kæmpe rejer
– Dyp og brød
125,-
Cocktail af pillede rejer 
Med asparges, syrlige salater og tomatiseret aioli, brød og smør
90,-
Varmrøget ørred
På bund af blomkålspuré, toppet med urter og salater
90,-
Vores tapas
Ost, italienske og spanske pølser, rullet pandekage efter lyst og syltede specialiteter og tapenade
130,-
Vores egne supper med brød
– Svampesuppe
– Løgsuppe med ostebrød
– Kartoffelsuppe med sprødstagt bacon
95,-