Forretter
Fiske- og skaldyrstallerken Med udvalg af: – Torskeryg med grøn rasp – Hvidløgsstegte kæmperejer på perlebyg – Duo af laks med urtecreme |
125,- |
Ferskrøget laks Med flødestuvet spinat og flutes |
125,- |
Variation af min bedste laks – Tatar på ristet rug og krydderurt – Roulade af laks med nori tang og rygeost – Souffle af laks toppet med kæmpe rejer – Dyp og brød |
125,- |
Cocktail af pillede rejer Med asparges, syrlige salater og tomatiseret aioli, brød og smør |
90,- |
Varmrøget ørred På bund af blomkålspuré, toppet med urter og salater |
90,- |
Vores tapas Ost, italienske og spanske pølser, rullet pandekage efter lyst og syltede specialiteter og tapenade |
130,- |
Vores egne supper med brød – Svampesuppe – Løgsuppe med ostebrød – Kartoffelsuppe med sprødstagt bacon |
95,- |